https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_1.jpg
https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_2.jpg
https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_3.jpg
https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_4.jpg
https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_5.jpg
https://www.pmainc.com/wp-content/uploads/2022/10/aeglea_website_6.jpg
©James Johnson

Aeglea Biotherapeutics

Aeglea Biotherapeutics merged two existing locations into one combined space with their labs and offices to promote departmental collaboration. The state-of-the-art space is highly functional and also serves as a location where they can tour their investors.

Client

Aeglea Biotherapeutics

Location

Confidential Location

Project Team
  • Urban Foundry Architecture

    Architect

  • Pravo Construction

    General Contractor

Assignment
  • Project Management

Project Type

Corporate Interiors

Life Sciences & Healthcare

Research & Development

Services
  • Construction Administration

  • Design Administration

  • FF&E Coordination

  • Schedule & Budget Management

  • Project Facts
    • 30,000 SF tenant improvement

    • 20,000 SF office space including meeting rooms, multipurpose room, and break room

    • 10,000 SF research and development lab with offices and board room